2021-08-18
街坊系列 – LOF 10 Bistro💚小編一路都有隻智慧齒未剝🦷最近呢隻齒開始生到頂住隻大牙😥開始感到痛😢聽講剝完會痛幾日又會發燒,好驚呀~~~😭😭------------------------------環境: 柔和燈光配合自然光☀️入到餐廳有種好和暖舒服既感覺☺️配搭輕鬆既純音樂🎼整體非常之CHILL餐廳牆身放置油畫🖼️及酒樽作裝飾好多打卡位📸岩哂TEA TIME 黎放鬆下------------------------------食物:意式黑椒牛肉班尼尼配薯餅 ($52)🥪麵包烘得好香脆😋帶少少既微焦薄切既黑椒牛肉帶鹹香🥩同包一樣大塊有新鮮蕃茄🍅同沙律醬中和味道豐富薯餅味道正常🥔炸得非常香脆煙三文魚蛋沙律牛角包配薯餅 ($42)🥐牛角包牛油味唔算太重🧈食完唔會滯煙三文魚夠香夠濃味🥰蛋沙律味道正常但份量稍小🤏🏼食到中段得返煙三文魚味松露薯條 ($68)🍟新鮮炸起加上極香黑松露油😍香氣昇華至極點🤤未上枱已經嗅到蜜糖雞翼 ($68)🍗即叫即炸🔥極度新鮮熱辣食落香脆唔油膩🍯蜜糖再多啲好棉花糖朱古力 ($40)☕溫度控制得唔錯👍🏻唔會令棉花糖🍬完全融化🍫朱古力味香濃又唔會太甜鮮奶抹茶 ($
小編一路都有隻智慧齒未剝🦷
最近呢隻齒開始生到頂住隻大牙😥
開始感到痛😢聽講剝完會痛幾日
又會發燒,好驚呀~~~😭😭
環境: 柔和燈光配合自然光☀️
入到餐廳有種好和暖舒服既感覺☺️