2007-03-19
夜晚九點左右上到去, 被安排到大窗邊的坐位,窗外開揚, 望到九龍公園同廣東道, 風景不錯. 全店以白色為主, 設計簡約, 環境好舒服寧靜, 地方寬敞, 與之間相隔比較遠,變得每張都幾獨立, 有私人空間感, 坐得又舒服, 同朋友傾計就晒啦! menu度都仲有d小食同飲, 而set dinner有4款. 我揀其中一個set.頭盤有田園沙津, 蔬菜好新鮮wo! 主菜係海鮮螺絲粉, 都幾好味呀, 有海鮮鮮味, 汁唔會過多過濃, 唔會好似一般用白汁咁搞到太杰太膩, 而且味道又配合得唔錯, 食得出係有心機之作. 最後餐飲叫杯咖啡, 味道可以. 加錢仲可以有cheese cake, 但對我一個女仔講, 餐份量都算大, 已經夠飽lu... 服務好親切有禮, 係一間唔錯上樓cafe, 下次再試埋個cheese cake先!