2018-11-10 55 views
奇幻漂流加白玉珍珠 $35小王子星球 $30.其實想黎左哩間好耐 因為開係尖沙咀既我lunch有時間都會好想試☺️☺️今次就行過去lcx去揾哩間台南好出名既十一茶屋.其實要行到好入先見到哩間鋪 都陸續有人排隊買野飲 等候時間唔耐 本身想走冰 但原來賣點係漸層效果 所以最後叫少冰🤣.綠色個杯係香港限定既奇幻漂流 我就加左$5白玉珍珠 飲落似薄河甘菊茶 清熱解喝 仲有小小蜂蜜味 所以唔會話好甜 感覺係健康飲品咁 我覺得哩杯都幾fresh 飲落唔會濟同飽 只於個珍珠有少少失望 淋既 冇乜咬口 建議珍珠要再做好d.另一杯紫色幾特別 係我至愛既碟豆花甘桔檸檬特飲 哩杯飲落酸酸地好開胃 配上高貴既紫色 哩杯我就冇加珍珠既.其實偶然飲下哩d都幾有新鮮感☺️奶茶有時實在係太飽太濟lu.
奇幻漂流加白玉珍珠 $35
小王子星球 $30
其實偶然飲下哩d都幾有新鮮感☺️奶茶有時實在係太飽太濟lu
$30 (Tea)
  • 小王子星球
  • 奇幻漂流