2018-06-29
我好鍾意食鬆餅窩夫嗰類嘅嘢, 所以之前一直喺openrice搵咗幾間, 其中一間就係呢間,但一直冇人陪我去,今日終於去咗啦。。呢度附近冇乜商場行,真係要專登過去搵呢間餐廳,地點麻麻,裝修麻麻,服務態度都麻心情降左一級我嚟呢度就專登係食鬆餅嘅, 咁就叫咗一個紫薯草莓鬆餅$88加一杯朱古力$30,因為冇set嘅關係,所以嘢飲都唔敢嗌太貴,因為咁樣都已經係$118杯朱古力嘅奶花好靚 味道唔錯唔會太濃太甜紫薯草莓鬆餅賣相超吸引超靚 ,又係可以用嚟呃like嘅相士多啤梨大粒都甜嘅,但係個鬆餅唔夠脆冇乜厚度實到,好似食緊個殼咁, 每一舊嘅紫薯都唔平均呢一舊嘅紫薯已經最多,有幾粒係好少紫薯餡, 唔可以擺太耐啲雪糕一樣會令到個鬆餅淋,口感就差左,好似唔可以慢慢地好好嘆下,再加埋環境,都唔係好想坐太耐。。。可能希望大失望大,如果咁既質素,又無set,叫埋野飲,百幾蚊,真係唔值我都唔會再食囉…試一次夠喇
心情降左一級
杯朱古力嘅奶花好靚 味道唔錯唔會太濃太甜
紫薯草莓鬆餅賣相超吸引超靚 ,又係可以用嚟呃like嘅相
我都唔會再食囉…試一次夠喇