2011-08-17 4 views
我食左mango fever, 都幾大杯,亦好足料,但$65真的是貴了點,相信一般學生哥都買唔起啦。間shop好細,比完錢要等5 minis先有得食,人開始多,就開始亂了,如果比張飛仔等叫number會好好多,因為同一款froyo, 可能有幾個入叫左,真係唔知邊個先邊個後,間鋪又細, 有d人都在鋪外等~總括來說,價錢偏貴,但味道得好,賣相很好!服務ok, 只是有點亂,鋪有點細。如果有團購就好啦!------------------------------Openrice話以上食評未能刊登, 要我再加! 我試下啦~不過食杯froyo真係唔係咁多野寫~味道: froyo 好滑, 唔酸,加了棉花糖及芒果布甸,好味,但擔心會較高糖份,擔心至肥。賣相等的描述: 好靚,一定要影相留念!但店內貼上不准拍照的logo服務: Acceptable, 不過人開始多,就開始亂了,如果比張飛仔等叫number會好好多,因為同一款froyo, 可能有幾個入叫左,真係唔知邊個先邊個後環境: 間鋪細, 4 chairs only, 有d人都在鋪外等~

如果有團購就好啦!

TakeAway
  • mango fever