2008-10-13 27 views
幾個月前去過一次,都仲係收$118(公眾假),點知上星期六去,已經加價,假日收$138!!!!平日都要$108-118,貴得離譜!!!以前去食,知道佢係用網燒,我就唔多鍾意,多數會自己買燒烤叉入去。點知佢依家已經轉左營運方式,所有餐具改用即棄餐具,唔用網燒(估計係炒左洗碗阿嬸),一人1支燒烤叉、3隻耐熱碟、1把膠刀、3隻膠叉。我就用左$3.2係外邊士多買左2支多餘既燒烤叉。食物款式都係同以前差唔多,不過當日燒烤食物醃得幾咸,味精都多,我同老公都要事後狂灌水同茶先解渴!!!!整體而言,如果呢個價錢同質素,我覺得麻麻地同昂貴,下次會去試0下屯門0個d較平既自助燒烤。如果網友知道各區燒烤場既最新價格,希望都盡快update0下食評同餐廳資料,免得食客去到變成羊古或者水魚
!!!!平日都要$108-118,貴得離譜!!!

$138 (Dinner)
  • 蒜蓉牛油
  • 雞中翼