2013-06-25 353 views
大熱天時想食刺激到味蕾既食物經過依頭就黎揾下依間一直想試既墨西哥餐睇相知道佢有好多明星都黎幫襯佢店位好易睇到因為橙色好搶眼店面好細得幾張枱有玻璃廚房見到食物點整好多餐牌同報導都貼左係門口原來都幾多野食簡有選擇困難症+眼闊肚窄既我企係到都望左一陣但唔係堂食試唔哂所以就叫左個墨西哥手卷試下先佢薄餅入面有墨西哥飯, 班豆蓉, 芫茜, 洋蔥粒, 莎莎醬.仲可以自選一款肉有雞有牛有豬可惜冇羊我要左燒汁豬柳落單時問你要唔要少辣好食些我雖然唔係一個食得辣既人但事實證明好多食物真係要有辣既元素先更上一層樓等左一陣就得左拎上手都幾重下!!好足料番到公司急不及待解剖一下佢有8成係茄汁飯,1成係豬柳其他就係配料好多好多咁逼滿左個皮個人覺得佢既飯其實好普通冇咩味,但好彩有豆蓉係入面,係加強左口感好多都係好重澱粉但就唔會咁單調豬柳加左辣係惹味好多,但燒汁味唔突出而肉質偏硬要番D牙力反而我最鐘意係個芫茜同洋蔥依D二打六 有種好清新既草清味平衡番咁多材料咬落又爽又甜冇咁油咁大個赻熱食完都好飽下好夠如果佢個飯既茄汁味濃番,肉質嫩番會更加好食整體感覺唔錯有機會堂食試更多墨西哥風情
大熱天時想食刺激到味蕾既食物
落單時問你要唔要少辣好食些
我雖然唔係一個食得辣既人

但事實證明好多食物真係要有辣既元素先更上一層樓
等左一陣就得左
拎上手都幾重下!!
好足料
番到公司急不及待解剖一下
佢有8成係茄汁飯,1成係豬柳
其他就係配料
好多好多咁逼滿左個皮
個人覺得佢既飯其實好普通冇咩味,
但好彩有豆蓉係入面,係加強左口感好多
都係好重澱粉但就唔會咁單調

豬柳加左辣係惹味好多,但燒汁味唔突出
而肉質偏硬要番D牙力

反而我最鐘意係個芫茜同洋蔥依D二打六

有種好清新既草清味平衡番咁多材料
咬落又爽又甜冇咁油

咁大個赻熱食完都好飽下好夠
如果佢個飯既茄汁味濃番,肉質嫩番會更加好食
整體感覺唔錯
有機會堂食試更多墨西哥風情
2013-06-21
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)