2020-11-25 61 views
因朋友介紹為食仔海鮮火鍋專門店 嘅龍蝦海鮮鍋👭🏻所以我都搵日去試下😬.招牌龍蝦海鮮鍋🍲中間係一隻開邊波士頓龍蝦🦞圍住龍蝦嘅海鮮有鮮蝦、卜卜蜆🤗龍蝦肉 Size 長,肉質入口彈牙鮮甜🤤鮮蝦爽口🦐鍋怪底係菇菌同蔬菜🍄🥕🥬.至尊牛拼盤🥩有安格斯、牛肩胛、牛頸脊、吊龍、牛柳粒😍安格斯嫩滑,牛肩胛相對實肉🐄牛頸脊脂肪雪花比例均勻❄️吊龍味道甘香軟腍,肉質鬆化😋牛柳粒,牛味濃郁香滑,肉汁多😗.新鮮美國桶蠔🦪桶蠔肥美👍🏻煮熟之後唔會縮水縮得好勁😉非常新鮮💦.五色餃子拼盤🥟有 5 款不同口味嘅餃子😮例如韮黃餃同豬肉餃🐖🥦.菠蘿沙冰🍍用新鮮菠蘿打成,所以甜度啱好☺️.柚子沙冰🍹用柚子蜜製成🍯甜度比較高,香甜味道🥺底下用一隻碟子承托著🍽以免沙冰太多而漏到其他位置
菠蘿沙冰🍍用新鮮菠蘿打成,所以甜度啱好☺️
  • 菠蘿沙冰
  • 招牌龍蝦海鮮鍋