前嗰排好驚訝屋企附近開左間ksquare,但嗰陣時只係soft opening ,就係早幾日,終於grand opening 左,相信經過左一翻試業,正式開張後各方面都ready,會做得幾好吧!有少少驚喜,原來位置室內比係門外睇大好多,而且新地方,裝修新淨,環境開揚,半開放式既感覺,坐得好舒適!平時經過真係睇唔出原來有咁大囉!比旺角分店既門面大好多,零壓迫感!!粉紅懶人58好香橙味,粉紅色係士多啤梨既顏色,奶味唔重,酸酸咁混上奶品,都唔覺古怪,不過一杯份量都幾大下,哈!!飲完都飽左一半! 黑松露牛油燒帶子88賣相好精緻呀,而且帶子好大隻下,鮮甜得黎煎到啱啱好,同我想像好唔同,好過預期好多!!!!面頭仲有黑松露點綴,十分香,未食已聞到,心機之作和風鰻魚薄餅98來到的pizza是最喜歡的thin and crispy !木魚絲在面頭舞動招手,呼喚我食佢!一共有八片,絕不欺場!有我最愛既cheese 拉曬絲,加賣紫菜絲咁!仲食到有d芥未醬好惹味囉!講翻主角鰻魚,份量都唔少,真材實料,無將價就貨,好感動肉質好嫩滑,而且都有好多舊,又無腥氣,同幾隻芝士都好夾真係超正呀!!!好好食!!!輕盈得黎又

粉紅懶人58

黑松露牛油燒帶子88
!!面頭仲有黑松露點綴,十分香,未食已聞到,心機之作

和風鰻魚薄餅98

肉質好嫩滑,而且都有好多舊,又無腥氣,同幾隻芝士都好夾
真係超正呀!!!好好食!!!輕盈得黎又吸引!!!勁讚,激推!!!

太好食,相比旺角嗰間,更為出色,好有驚喜囉,個餐牌食物選擇多好多,款款都好精緻,唔係得個樣,可以感受到嗰份心思,幾百蚊食到高級餐廳既質素,實屬難得

住太子既我知道既一個小秘密:呢兩個舖位放租好耐,好幸運呢間餐廳睇中呢頭開多間舖,咁以後又可以慳返d力,唔洗出到旺角先食到了
2015-11-05
$300 (Dinner)
  • 黑松露牛油燒帶子
  • 和風鰻魚薄餅