2006-01-11
好難得約齊人.. 八個女仔一齊去試下呢間火鍋.. 大家都充滿期待...7點鐘去到.. 環境都冇想像中咁差.. (當然唔係好好啦..) 入到去急不及待咁叫野食..個侍應都好好人.. 俾左好多意見我地.. 幫我地搞掂.. 湯底梗係要左好想試既蕃茄蟹湯.. 好好味.. 好夠鮮味.. 所以每人都飲左好多碗..火鍋材料方面.. 叫了很多碟.. 有炸魚皮、油炸鬼、山根、雞腸、牛心定、手切牛肉、蠔、扇貝、手打丸(四寶)、菜(生菜, 西洋菜同油黑菜)、脆魭魚腩、金菇草菇同鮮冬菇..樣樣都好好味.. 尤其係手切牛肉.. 一向唔太like食牛肉既我都覺得好好味.. 就算滾耐左都唔韌.. 好厲害.. 而牛心定真係好爽口. 我都係第一次食咋.. 炸魚皮亦係水準之作.. 好香脆.. 總括黎講呢個火鍋聚餐真係好好味.. 又好鬼抵.. 大家都食得好高興.. 影左好多相.. 快d再約埋食過啦!!!