2017-08-11 792 views
趁暑假尾豪一次。第一次黎,可能流感問題冇爆場。貴係貴,但好食。驚貴,一大一小淨係叫左一個南瓜蝦燴飯,叫咁少店員都仍然態度親切。原本爬文以為食物普通,點知係幾好食,於是叫多個兒童餐。南瓜飯好食,燴飯個醬唔係南瓜,係蛋黃,夠香,夠特別、夠開胃。兒童餐都ok,係個西蘭花冇味。波波池比想像中細但夠玩,仲有好多唔同類型玩具,出面playhouse 好少有,時間又岩岩好夠。呢度唔止意外地好玩好食,更驚喜既係仲有店員教玩陪玩,感覺似playright,又好玩過playright 特別想表揚下呢位哥哥咁有心機陪我小朋友玩,又教砌路軌又教玩骨牌,好有開心又好親切。哥哥仲話我小朋友係佢遇到第一個識同佢玩骨牌既小朋友,好開心...但其實我有響屋企同佢玩過下,佢應該唔係特別叻(發文主要想表揚下店員,其實原本冇打算影相寫食評,懶)
(發文主要想表揚下店員,其實原本冇打算影相寫食評,懶
  • 南瓜燴飯