好開心,因為係韓國嘅味道啊!~~~今日好開心,因為食咗啲好鍾意食嘅嘢💕。.Food can always light up my day!.食咗啲咩令我咁開心?.吐司x1:脆墨蝦博士吐司(增量蔬菜🥬)飲品x1:雜莓沙冰 (士多啤梨+藍莓).就係呢兩樣簡簡單單嘅食物,就令我嘅星期六變得美好嚟起來。.先講講主角脆墨蝦博士吐司,醬料上佢用咗我最鍾意嘅蜜糖芥末醬,而脆墨蝦餅就酥脆到不得了,咬下去不禁令人大呼真係好過份!!這要人怎麼減肥?.加上大量嘅蔬菜同番茄,食落好juicy,油膩感平衡得當,難怪韓國人鍾意食佢黎做早餐,因為食完一個真係會全日都能量滿滿嘅感覺。.而雙莓沙冰,亦都好唔錯,味道天然會好人工,甜甜地又唔會過甜,士多啤梨味同藍莓味都明顯飲得到,加上炎炎夏日,凍冰冰真係消暑一流。.推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Toast Luck (銅鑼灣)銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場11樓1104號舖
好開心,因為係韓國嘅味道啊!
~~~
今日好開心,因為食咗啲好鍾意食嘅嘢💕。
食咗啲咩令我咁開心?
吐司x1:脆墨蝦博士吐司(增量蔬菜🥬)
飲品x1:雜莓沙冰 (士多啤梨+藍莓)
就係呢兩樣簡簡單單嘅食物,就令我嘅星期六變得美好嚟起來。
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Toast Luck (銅鑼灣)
銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場11樓1104號舖