2010-07-20 182 views
今日一心係到欽記食的,但去到竟然無開! 老公又真係好想食魚蛋粉,聽人講洪記都唔錯,於是就試下!洪記當然無位,於是我就食其實茶餐廳拎位。老公order 左一碗魚蛋粉,伙計話要等30分鐘! 嘩! 好寸! 不過老公真係想食,唯有等!結果,20分鐘食物已送到。賣相同欽記差唔多,一心以為味道都係差唔多...點知,一食落去,d 魚蛋係好淋的,無口感!而且d 魚蛋好細粒! 另外,炸魚皮都唔夠脆,唔好食!個湯底就ok,不過不失!不過,我地食完之後真係唔明點解0甘既質素都要排晒隊! 唔知係唔係因為果日欽記無開先禁多人。我個人覺得呢個魚蛋粉0既質素仲差過一般茶餐廳! 起碼好多茶餐廳d 魚蛋都係大大粒的! 今日食完呢間真係好失望! 下次一定唔會再幫襯。
洪記當然無位,於是我就食其實茶餐廳拎位。
結果,20分鐘食物已送到。
個湯底就ok,不過不失!
2010-07-17
$17 (Lunch)