2017-08-09 182 views
有史以來食過最難食嘅甜品一定係非呢間野莫屬!一入門口,就有一股好臭嘅味道迎面而來!咁都算啦!都坐低左,就睇食咩啦!叫左3樣野!首先叫左蜜瓜雪奶嘅!但落左單之後,發現隔離枱個賣相極差!d綠色粉好似螢光粉咁!成碗野d顏色勁假!而隔離枱食完嘅反應都係超差,所以我即刻cut左張單,叫其他野。之後叫左呢個綠茶雪糕嘅物體。其實我expect佢係真。綠茶雪糕而唔係呢個綠茶粉+疑似yogurt嘅物體囉配料方面,d紅豆好難食、2粒糯米糍(?!)勁林,d味勁怪!得條餅乾係最好食朋友A叫左呢個綠茶雪奶朋友A話成碗野都無味,要落好多煉奶先有味朋友B叫左士多啤梨窩夫睇個樣好似好正常,但係d士多啤梨醬嘅味道係變壞左+苦的!通知左侍應+同佢講唔要啦!之後佢拎左入廚房再拎返出黎話比我地知,佢地試左,話士多啤梨醬本身就係咁嘅味,然後就放低碟野走開左!我地聽到眼都突埋!你地試左?點樣試呀?你食完又拎返出黎比個客食,咁都得?呢間野真係垃圾到極點,未幫襯嘅千祈唔好浪費錢去食d咁難食嘅野!幫襯左嘅,就唯有祈禱個肚無事啦
有史以來食過最難食嘅甜品一定係非呢間野莫屬!
之後叫左呢個綠茶雪糕嘅物體。

其實我expect佢係真。綠茶雪糕
而唔係呢個綠茶粉+疑似yogurt嘅物體囉

朋友A叫左呢個綠茶雪奶

朋友A話成碗野都無味,要落好多煉奶先有味

朋友B叫左士多啤梨窩夫

2017-08-09
$60 (Dinner)