2017-07-28 807 views
同bff 下晝去銅鑼灣食靚靚甜品,嘆茶~呢度我係第二次黎,呢度係open kitchen , 可以坐bar 枱睇住師傅整甜品~ 件件都好似手工藝品慢慢一啲一啲咁砌出黎~ 好期待~Mount Fuji $258 (包2杯飲品)一拎上枱,我地2個人都大叫 『好靚呀!!!』 係咁影相~ 影影影~~~原來仲有驚喜!倒埋d液態氮去個山窿度~~ 出煙~~~~好似仙境! 富士山 + 雲海~~~噴完煙之後,影完相,食~富士山係乳酪:白色部分 = 原味藍色部分= 波子汽水味粉紅色部分=士多啤梨味『草地』係橙味蛋糕碎,有d新鮮食得o既花 , 旁邊jelly 係櫻花jelly, 紅色d醬係士多啤梨醬~樣樣嘢都好精緻! 真係一幅畫咁,好靚,擺IG /FB 呃fd like 無得輸~Peach & Passion fruit tea店主話加咗洛神花,會酸酸地,好適合配甜品~個茶隔好 cute!珍寶珠造型朋友要 Mint tea, 食完甜品剛剛好解解膩~
同bff 下晝去銅鑼灣食靚靚甜品,嘆茶~
慢慢一啲一啲咁砌出黎~ 好期待~

Mount Fuji (連2杯飲品)

Mount Fuji $258 (包2杯飲品)
原來仲有驚喜!

倒埋d液態氮去個山窿度~~ 出煙~~~~

好似仙境! 富士山 + 雲海~~~
噴完煙之後,影完相,食~
富士山係乳酪:
白色部分 = 原味
藍色部分= 波子汽水味
粉紅色部分=士多啤梨味

Peach & Passion fruit tea
店主話加咗洛神花,會酸酸地,好適合配甜品

個茶隔好 cute!珍寶珠造型

朋友要 Mint tea, 食完甜品剛剛好解解膩~
Mount Fuji (連2杯飲品)
  • Mount Fuji