2024-06-20 990 views
呢間係位於銅鑼灣希慎廣場附近內街嘅一間上海餐廳,雖然店舖嘅裝修唔係話特別靚,但係講食物嚟講佢嘅食物絕對稱得上好食👍🏻👍🏻我最鍾意食佢哋嘅嫩雞煨麵❤️,呢個面嘅湯底好好味,我食完佢哋個麵都一定會有埋佢嘅湯!而且佢哋嘅麵軟硬適中👍🏻👍🏻配埋啲嫩雞同埋菜喺上面簡直就係絕搭!小籠包方面,一咬入去就即刻爆汁!都體現得出佢哋對於整小籠包係下左一番嘅功夫,大大個小籠包而且餡料亦都好足夠👍🏻👍🏻值得肯定!唯獨比較遜色一點就係佢哋鍋貼,可能味道唔太啱我嘅口味,所以我覺得佢比以上兩種嘅食物都比較遜色,不過都不妨可以試一試。

嫩雞煨麵
小籠包
韮菜鮮肉鍋貼
2024-06-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
嫩雞煨麵
小籠包