2017-06-26 536 views
係芬尼街個間日本餐廳轉左手後,就無左燒鯖魚食,係openrice 見附近係呢到有得食,所以嚟試下!叫左個燒鯖魚定食,有湯,舖面唔算好大,目測80呎左右,坐到12個人左右,但有兩部天花嘅冷氣機,未有野食前一直吹住個頭好辛苦,但個姐姐話上星期只開一部,有客人食到好熱,我轉左位,都仲係吹住,我發覺店舖太細,應該坐邊個位都係吹住,後來有其他食客要求,店員先將冷氣吹高d~等左一陣有湯飲,飲住熱湯都仲好凍,到鯖魚上枱,見一開始係熱的,但好快都吹凍晒,越食越無心機,因為真係好凍,唯有拿拿臨食完走人!下次如果要去再食,一係外賣,一係著件有帽嘅外套先得,唔係吹到病左真係得不償失!