2021-10-04
【#肥波hightea系列】#沒有店舖立場資訊 🎈尋日呢就同波媽去左飲茶,因為我之前抽中左$50 coupon💵 經whatsapp book左位之後(whatsapp係無得book鳥籠位架,要book指定鳥籠位要打返去酒樓問),我地一行4個準時去到The One。🎈環境同裝修係真係幾靚,但門口個姐姐嘅態度真係好一般‼️⚽️:(平常語氣)Hello,我book左13:00/4位🤵🏻:(勁串嘅口吻)要等3張先到你⚽️:(無奈)但係我book左架喎⋯⋯🤵🏻:(依然都係好串)無架喎,book左都係要等架啦‼️咁我book黎做咩⋯walk-in算啦‼️🎈其實酒樓啲野幾好食,至起碼叫嘅每一樣野食都清碟嘅,點心都幾精緻,波媽打卡好開心💛我都明白假期係多人係要等位,但介唔介意注意一下態度?真心,態度唔好幾好食都無用⋯⋯💵 Around $680(扣左$50coupon,連加一)4個人總共叫左一個粉麵,一個鳥籠tea set,一個燒味飯,三個點心同埋一碟菜🥬 價錢屬中上價位嘅酒樓,平心而論食物質素對得住呢個價錢嘅🥢📍囍雲軒 @heyatheone 📍尖沙咀彌敦道100號The One5樓503-504號舖
#沒有店舖立場資訊
🎈環境同裝修係真係幾靚,但門口個姐姐嘅態度真係好一般‼️
⚽️:(平常語氣)Hello,我book左13:00/4位
🤵🏻:(勁串嘅口吻)要等3張先到你
⚽️:(無奈)但係我book左架喎⋯⋯
🤵🏻:(依然都係好串)無架喎,book左都係要等架啦‼️
咁我book黎做咩⋯walk-in算啦‼️
📍囍雲軒 @heyatheone