2022-04-26
喺附近換完身份證,所以想買埋外賣返屋企食!係帝景灣商場見到呢間「大灰熊廚房」好想食住家菜我叫左個優惠家庭餐2人,可以揀2款小菜,有湯有飯有野飲,都夠飽啦😝🔸土匪雞翼個土匪雞翼有別於我哋平時喺米線店食嗰啲,有少少似椒鹽雞翼,佢呢款係單骨嘅,方便我哋去進食!味道香口,係另一種味道的土匪雞翼!🔸蕃茄餐肉炒蛋呢個撈飯一流,味道唔會太酸唔會太甜,剛剛好,食到停唔到口!而且有我最鍾意嘅午餐肉,另一種肉類選擇!🔸西湖牛肉羹入邊好足料,有豆腐、冬菇、牛肉、雞蛋,味道都岩岩好,唔錯唔錯!🔸涼拌青瓜呢個前菜酸酸甜甜辣辣地好開胃,同埋啲青瓜好新鮮爽口嘅🤩仲有白飯,叫咗兩個小菜都要飯先夠飽,而且一定要用嚟撈飯,因為啲汁幾好食!而家大灰熊餐廳係foodpanda都可以點餐,仲有限時折扣,外賣自取或者送貨一樣方便!
係帝景灣商場見到呢間「大灰熊廚房」好想食住家菜
🔸土匪雞翼
🔸蕃茄餐肉炒蛋
🔸西湖牛肉羹
🔸涼拌青瓜
呢個前菜酸酸甜甜辣辣地好開胃,同埋啲青瓜好新鮮爽口嘅🤩