同朋友踩單車入到元朗4點鐘左右,係門口等左5分鐘就有得入👍🏼因為佢唔近大馬路,所以唔會有好嘈好煩擾嘅感覺,一路細細聲播住啲我鍾意嘅台灣/ 廣東話歌,環境幾舒服🎈我地堂食叫左兩個餐,兩個都可以❗️任飲凍冬瓜茶,要自己出去斟❗️好多出面買嘅冬瓜茶都會超級甜所以本身無咩期望,諗住試一小杯就算🙃但佢出乎意料地甜度適中,同非常透心涼,加上有啲口渴,所以我好唔客氣地添多左兩杯😂😂話說我地分別叫左鹽酥雞便當 ($48)同大雞排便當 ($52)份量幾大,同埋會附送小食好似滷豆腐、滷蛋咁,所以個飯嚟到我地反而有啲呆lol雞排同鹽酥雞都整得好食,同有台灣風味💛所以睇下你自己鍾意邊樣多啲💛但滷豆腐滷蛋就麻麻地,當前菜食就可以,唔使有太大期望🤣總括嚟講: 價錢親民,主食好食,可以翻兜✅

話說我地分別叫左鹽酥雞便當 ($48)
鹽酥雞便當

同大雞排便當 ($52)
大雞排便當

總括嚟講: 價錢親民,主食好食,可以翻兜✅
鹽酥雞便當
大雞排便當