2011-08-04 13 views
今日是同一位好友慶祝我生日, 貪哩度主題可愛的花生漫畫報局.我哋兩個女人仔, 叫了好多嘢食, 哩度係以先到先得坐位嘅嘅方式, 不過最好的事, 佢哋唔會催您交枱, 由於佢嘅裝潢好得意可愛, 不少父母都帶同子女用膳及拍照留念, 雖然係以自助形式購票, 不過服務員會為您遞上食物, 而且您可以問佢拿冷/熱水渴, 他們亦好有禮貌, 嘢食好好味整體係坐得舒服又整潔, 價錢ok嘅good place!
綠茶栗子蛋糕, 綠茶因有栗子中和, 甜度適中, good
"心太軟"朱古力漿我係覺得係70%黑朱古力+榛子, 濃郁又香
mini burger crossover雞&牛, 連生菜同番茄都好新鮮同juice, 薯條冇得彈
菠蘿雞肉凱撒沙律, 好細心, 每片菜都有芝士同汁
龍虾汁帶子意粉, 香濃龍虾汁, 意粉嘅軟硬度適中, 仲有有益紅蘿仔~perfect
熱飲蘋果肉桂...起初只嗅到肉桂味, 飲落又淡淡的蘋果味, 正!
推介飲品, 朱古力曲奇巴菲, 飲落有好多金朱古粒, 又得飲又有得食, 好過癮
好香煎味嘅史諾比雞翼, 咬落去肉質嫩滑又juice
, 由於佢嘅裝潢好得意可愛,
嘅good place!
2011-07-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday