放假就係想去chill 下,去旺角chill?實好多人排晒隊啦。估唔到星期六去朗豪坊後面街的cafe,唔算多人。入去時的一枱客,不過後來係突然多左人來,好彩早一步都食到我原來想食的蛋糕🍰如果想有多d 選擇就需要早點去,我去到時已經四點幾,所以剩番得幾款cake. 雖然仲有我鐘意的黑芝麻味。呢間店主打千層蛋糕🎂,除左蛋糕coffee 都有意粉🍝食,不過我就無試到,但聞到隔離枱都係碟意粉都係炒得好香的。另外,我哋叫左個培茶千層蛋糕。好有茶味,黑芝麻都好香😚cream 夠滑,只係千層皮可以再滑少少就做到小姐M 的程度。係略嫌個蛋糕細左d. 不過嘆住咖啡,坐係吧枱望出窗外人來人往的街道,心情都係有種輕鬆感。一間小店,店舖唔大,其實地點都算方便。朗豪坊要行少少路啦。老闆無話限時架。大家下次放假有興趣可以去試下。
2024-12-28
Type of Meal