2023-09-25 196 views
前晚同屋企人去咗葵芳買嘢,順便去咗新都會廣場食晚飯,我哋揀咗呢一間位於2樓嘅拉麵店,見到佢哋嘅湯底都有唔同嘅選擇,除咗拉麵仲有其他飯類或者小食!✨椒鹽唐揚日本池魚✨呢一個小食幾香脆,池魚炸到外脆內軟,仲有啲椒鹽調味,幾好食!✨日本雞油豚角炒飯✨呢一個炒飯粒粒分明,入口雞油味香濃,加咗啲香蔥就更加香味濃郁,賣相都非常之豐富!✨花雕醉雞湯拉麵✨難得嚟到點可以唔食佢哋嘅招牌拉麵,花椒醉雞湯好香酒味,雞肉好嫩鴨肉都好香,配咗佢哋嘅蕎麥拉麵,仲可以揀軟硬度,非常貼心!✨真贅雞白湯✨呢個都同樣好好飲嘅湯底,比起頭先嗰款肉類仲會多左豚肉,湯底都非常之濃郁!
✨椒鹽唐揚日本池魚✨
✨日本雞油豚角炒飯✨