2022-06-19 48 views
生日蛋糕唔知買邊款好?無論係屋企有小朋友、定係擁有少女心嘅大家都可以考慮呢個「公主款流心蛋糕」!🥰朋友最鍾意小美人魚,所以我哋訂咗Ariel公主款~ 蛋糕賣相同包裝都好靚,而且有得食有得玩!😆 首先將奶蓋醬倒落個蛋糕上嘅膠片範圍,再拉開膠片,奶蓋醬就即刻佈滿整個蛋糕表面~🎂 真係又靚又好玩~😍蛋糕外層嘅cream幾輕盈又唔太甜,入面嘅戚風蛋糕我哋揀咗伯爵茶味,茶味夠香,蛋糕好鬆軟~ 蛋糕中間仲包住茶味嘅流心醬,切開見到流心效果幾澎湃~ 加埋咸咸地嘅芝士奶蓋醬,味道同口感都層次好豐富,有驚喜!呢間小店入面都有幾個座位堂食,佢哋嘅汽水罐蛋糕都好出名,下次要黎試吓先得!

TakeAway