2019-02-13 95 views
今日約咗朋友喺荃灣度食飯,其實一直都想試呢一間火鍋店,咁啱同朋友講起,佢又話佢未食過,咁二話不說就大家一致認同去呢一間食啦,一早訂咗枱,所以上到去都唔需要等候👍🏻,入到去環境非常舒適及闊落,服務員非常有禮貌,今次我哋叫咗個稻八海鮮餐,湯底方面叫咗味增芝麻豆乳湯,味道剛剛好不會太鹹,肉類方面有豬肉,羊肉及雞肉,豬肉肉味濃郁,而羊肉及雞肉就不過不失,海鮮方面有蝦、蜆、帶子、青口及蠔等等......,以上海鮮全部都非常新鮮及爽口👍🏻,飲品、雪糕及甜品都有好多選擇,最特別嘅係佢有一個位俾你自己炸天婦羅🍤,連我朋友唔識煮嘢食嘅都炸得非常好食😂,其他配菜方面亦有好多選擇,整體來講值得一試