2024-07-14
今日約左一班好耐冇見既舊同事食飯多年前食過,依家所有野都高質左🌮松露蟹肉牛油果蕃茄莎莎配墨西哥餅底部係牛油果🥑混合左蟹肉,表面上加了蕃茄粒和蟹籽 ,用佢作為前菜 ,好fresh 開胃👍🏻🍝香煎三文魚明太子忌廉燴扁意粉三文魚富有Omega 3 ,配上明太子同埋蟹籽 ,口味豐富不過唯嫌有小小乾身,但都唔差🍔鵝肝牛肉漢堡配薯條有一塊鵝肝 配上充滿肉汁既漢堡扒 ,又幾夾要值得一讚係個薯條,炸得香脆可口,我地都食到停唔到口🤣🎂白桃乳酪疏乎厘朋友為我事前同餐廳講左慶生,餐廳加左個生日牌同蠟燭係上面,幾靚😍 白桃乳酪既疏乎厘第一次試,酸酸甜甜 加埋有啲芒果,成件事好夾 🍦join 入會有雪糕送,我地簡左朱古力oreo 味😋係牛乳雪糕黎 , 好滑好濃郁既牛乳味叫左幾樣都好食又可以打卡 👍🏻推介呢間餐廳比朋友黎慶生/想打卡既朋友 ,唯一唔好係限時90分鐘,冇得傾好耐,外面條人龍長期有人排隊🤣 可想而知幾好生意特別一讚 員工服務態度好好,係近期去過最令我印象深刻既一間,尤其係一位男員工(似係男經理),得知我生日,佢先後幾次都同我講生日快樂 ,仲會同我搞氣氛 😂其他員工就算幾忙但都收碟收得快 👍🏻 抵讚
多年前食過,依家所有野都高質左
🌮松露蟹肉牛油果蕃茄莎莎配墨西哥餅
🍝香煎三文魚明太子忌廉燴扁意粉
三文魚富有Omega 3 ,配上明太子同埋蟹籽 ,口味豐富
不過唯嫌有小小乾身,但都唔差
🍔鵝肝牛肉漢堡配薯條
有一塊鵝肝 配上充滿肉汁既漢堡扒 ,又幾夾
要值得一讚係個薯條,炸得香脆可口,我地都食到停唔到口🤣
🎂白桃乳酪疏乎厘
🍦join 入會有雪糕送,我地簡左朱古力oreo 味😋
係牛乳雪糕黎 , 好滑好濃郁既牛乳味
外面條人龍長期有人排隊🤣 可想而知幾好生意
其他員工就算幾忙但都收碟收得快 👍🏻 抵讚