2012-04-12 120 views
4月9日和朋友去完濕地公園後便到這個餐廳試他們的放題之前我都有食過佢地既放題,,但因為我啲朋友未試過,,而我又覺得ok,,所以就介紹佢地黎試下喇因為我地事先book左位,,所以就唔洗等位個度既裝修好令,,好舒服,,如果唔係食放題,,散叫既話,,同朋友坐係度慢慢食傾下計都唔錯,,因為環境好好平時去食放題,,啲位好迫,,又嘈,,一啲都唔舒服,,不過呢度唔同,,坐得好舒服!我地一坐低就叫野食喇,,放題為時兩個鐘上魚生個時仲有乾冰嫁,,唔錯!魚生都好新鮮,,三文魚都好肥美,,正!金菇肥牛卷呢個都好好食,,食完好想再叫多啲黎食壽司壽司好好食呀,,唔錯好鐘意食火焰蟹棒壽司呀><雞翼都好好食嫁!!牛排同羊架,,可以自己簡汁嫁,,有3種汁比你簡! 青口沙律食完晒啲正餐,,就叫甜品喇有好多甜品呀><有香蕉脆x泡芺,,食落好似鳳仙雪條咁,,幾好朱古力泡芺,,個日呢隻無晒,,不過我之前食過都唔錯藍莓芝士蛋糕,,呢個係我最愛,,好少放題會有芝士蛋糕食,,諗起依家都想食仲有其甜品,,不過唔太記得有啲咩喇><其實正餐仲有好多野食嫁,,飯,,意粉,,拉面,,其他西日式
4月9日和朋友去完濕地公園後便到這個餐廳試他們的放題

因為我地事先book左位,,所以就唔洗等位

我地一坐低就叫野食喇,,放題為時兩個鐘
魚生
金菇肥牛卷
呢個都好好食,,食完好想再叫多啲黎食
壽司
壽司好好食呀,,唔錯
好鐘意食火焰蟹棒壽司呀><
雞翼都好好食嫁!!
牛排同羊架,,可以自己簡汁嫁,,有3種汁比你簡!
青口
沙律

食完晒啲正餐,,就叫甜品
有好多甜品呀><
有香蕉脆x泡芺,,食落好似鳳仙雪條咁,,幾好

朱古力泡芺,,個日呢隻無晒,,不過我之前食過都唔錯

仲有其甜品,,不過唔太記得有啲咩喇><

其實正餐仲有好多野食嫁,,
飯,,意粉,,拉面,,其他西日式前棻,,串燒等
不過因為好多時都唔記得左影相所以都唔係好記得個日食左啲咩

不過真係好好食,,下次都想再黎過
好過其他放題多多聲
Other Info. : 去之前最好book位呀,,因為個度依家成日都好多人呀>< book左位穩陣啲^^
2012-04-09
$208 (Dinner)
魚生