知道呢間好出名韓式炸雞,雖然好邪惡,但咁啱同朋友到附近,就叫咗一份一齊share✨😆 share住食就可以一齊分擔卡路里😎 炸雞有好多唔同味可以選擇😙 我哋揀咗蜜糖牛油🍯🧈💛🔸 蜜糖牛油無骨炸雞🍗 (一份$238)一份熱辣辣嘅炸雞份量都幾多下😍新鮮出爐炸雞嘅金黃色外層超酥脆✨估唔到嘅係裡面居然係好juicy雞肉好滑😳咬落口就食到甜甜地嘅蜜糖香味,又帶住牛油嘅鹹香😎 好好食🤤仲要配埋薯條🍟 薯條沾滿晒啲蜜糖牛油醬,超正🤤🔸 蟹膏蟹肉紫菜包飯 ($108)賣相已經好吸引,頭尾兩件嘅蟹膏係爆滿😍中間嘅飯卷都食得出明顯嘅蟹膏味同蟹肉😋配住蛋絲、蘿蔔、芝麻,好夾👍🏻🔸 烤豬肉拉麵 ($110)個拉麵軟硬度啱啱好,好彈牙😆又有超多料😍 撈埋個蛋再加其他配菜,加上微辣嘅湯底,個人即刻暖晒🔥烤豬肉嘅份量比想像中多😍 啱啱好半肥瘦,但食落去唔會好油膩😙整體而言,食物真係好好食❤️ 如果想食炸雞🍗或特色包飯,不妨試下🩷

🔸 蜜糖牛油無骨炸雞🍗 (一份$238)
一份熱辣辣嘅炸雞份量都幾多下😍
新鮮出爐炸雞嘅金黃色外層超酥脆✨
估唔到嘅係裡面居然係好juicy雞肉好滑😳
咬落口就食到甜甜地嘅蜜糖香味,又帶住牛油嘅鹹香😎 好好食🤤
仲要配埋薯條🍟 薯條沾滿晒啲蜜糖牛油醬,超正🤤
蜜糖牛油無骨炸雞

🔸 蟹膏蟹肉紫菜包飯 ($108)
賣相已經好吸引,頭尾兩件嘅蟹膏係爆滿😍
中間嘅飯卷都食得出明顯嘅蟹膏味同蟹肉😋
配住蛋絲、蘿蔔、芝麻,好夾👍🏻
蟹膏蟹肉包飯

🔸 烤豬肉拉麵 ($110)
個拉麵軟硬度啱啱好,好彈牙😆

蜜糖牛油無骨炸雞
蟹膏蟹肉包飯