2022-10-17三號波同女朋友去咗觀塘食飯🌀🥢試咗人氣嘅日式料理丼瀛🍱入到餐廳環境相當大🏟裝修好有日式風格👘帶有少量萬聖節佈置🎃平日晚市,都幾爆場😱店員安排我哋坐四人座4️⃣餐廳好貼心有酒精紙巾作消毒🧻我哋點了,鵝肝和牛炒飯,168蚊碟,有嚿大鵝肝同加上大份木魚絲,係炒飯面,炒飯粒粒分明,啖啖飯入口都食到和牛,有鑊氣🦢茶碗蒸,38蚊碗,材料有菇,雞肉,名門卷,蒸得夠滑溜,有蛋味🍥帆立貝壽司,38蚊件,大大粒嘅帆立貝,而且非常鮮甜☺️松葉蟹肉蟹膏壽司,28蚊件,有蟹肉同蟹籽上飾以蟹膏,入口三重享受嘅滋味🦀花之戀壽司,26蚊件,花之戀就諗起洪天明,即時點返兩件試吓,肥美嘅三文魚,包住大量沙律醬,入口啖啖肉🍣油甘魚刺身,88蚊3片,油甘魚超厚切,入口有微微甘甜,每啖魚油香氣🐟北寄貝刺身,58蚊8片,份量好多,非常肥美,入口好爽脆🐚磯煮鮑魚,58蚊隻,餐廳用了獨特嘅磯煮方法,令鮑魚更加清爽同彈牙口感😍整體環境坐座好寬闊,坐得舒服,佈置幾有心機🫶🏻服務態度幾好,店員會不停加茶同介紹菜式☺️食物味道唔錯,有獨特煮法,會再幫襯丼瀛,試吓其他菜式🥰#丼瀛#鵝肝和牛炒飯#茶碗蒸#帆立貝壽司#松葉蟹肉蟹膏壽司
2022-10-17

三號波同女朋友去咗觀塘食飯🌀🥢
試咗人氣嘅日式料理丼瀛🍱
入到餐廳環境相當大🏟
裝修好有日式風格👘
帶有少量萬聖節佈置🎃
平日晚市,都幾爆場😱
店員安排我哋坐四人座4️⃣
餐廳好貼心有酒精紙巾作消毒🧻

帆立貝壽司,38蚊件,大大粒嘅帆立貝,而且非常鮮甜☺️

北寄貝刺身,58蚊8片,份量好多,非常肥美,入口好爽脆🐚

整體環境坐座好寬闊,坐得舒服,佈置幾有心機🫶🏻
服務態度幾好,店員會不停加茶同介紹菜式☺️
食物味道唔錯,有獨特煮法,會再幫襯丼瀛,試吓其他菜式🥰

#丼瀛
#鵝肝和牛炒飯