2017-09-25 203 views
今次同朋友慶祝生日,揀左呢間燒肉放題,book 左7個人,佢地比左張卡位既枱我地坐。坐齊晒人之後,店員就話拎個免費既龍蝦刺身船,同埋燒肉拼盤比我地。佢地好似夠8位先有龍蝦刺身船,8位以下好似係刺身船黎,但佢地都好好甘比左龍蝦刺身船我地,d 刺身幾新鮮。佢既壽司,燒肉同刺身都係任食,仲有野飲都係任嗌架刺身唔算好大塊,但係都夠新鮮,d 蝦都好鮮甜,同埋挑晒蝦腸,好乾淨燒肉方面,我地嗌左牛柳粒,牛肋肉,牛筋骨,五花腩。d 肉燒完,個肉汁都仲keep 住,幾好食,同埋唔會"鞋", 又唔多脂肪位。除左肉之外,唔少得有海鮮啦,嗌左蝦,帶子,青口。蝦肉幾爽,新鮮既。但係帶子同青口就冇咩特別,冇咩味甘。食左甘多肉,緊係要食返d 蔬菜蔬果類既野,所以嗌埋牛油金菇,牛油粟米,茄子,菇,菠蘿等等,仲有雞泡魚乾覺得佢地真係好多野食揀,仲要係落單幾分鐘就到,唔會等好耐,所以成晚keep 住燒,又keep 住食。仲有呢個龍蝦粥,好鮮甜,粥好綿,好好味呀,好鐘意食。最後仲有movenpick 既雪糕,但唔係太夠凍甘,d 雪糕比較軟身。呢間野既野食唔錯,新鮮又多款揀,店員既服務都好好。但係佢地佢抽油煙個野,抽得唔夠快

佢既壽司,燒肉同刺身都係任食,仲有野飲都係任嗌架

但係帶子同青口就冇咩特別,冇咩味甘。

仲有呢個龍蝦粥,好鮮甜,粥好綿,好好味呀,好鐘意食。

呢間野既野食唔錯,新鮮又多款揀,店員既服務都好好。
但係佢地佢抽油煙個野,抽得唔夠快,搞到d 煙飄晒出黎,加上卡位,最入既位置,空氣唔太流通,所以對眼係甘比煙搞到想出眼水甘。

呢餐每位大概3百幾蚊,唔太貴,真心推介大家去試。