2021-12-12
早兩個星期嚟到先知原來當日係佢哋大角咀店最後一日營業,超好彩🤣 佢哋之後會搬去火炭繼續營業。我哋試咗兩款唔同嘅bagel,好鍾意呢度可以俾你揀想要咩味嘅bagel,有鹹有甜有軟有硬,有好多款選擇😍 The Stack ($88) 好足料,有beef pastrami, turkey ham同一堆蔬果,所以食落都幾清新。另外Shakshuka Dip ($78),我哋揀咗cheese & onion bagel,用bagel點自家製番茄醬同蛋漿一齊食,少少酸酸哋好好味又幾唔錯。2個人share 2款bagel就啱啱好😋 佢哋嘅chewy bagel真係好有咬口,好似我咁鍾意食啲煙韌bagel嘅朋友仔應該會好開心😍如果食完唔夠喉,仲可以買走佢哋嘅bagel拎返屋企慢慢食添🥯