2020-03-03 342 views
近排好耐冇出過街,一定要幫襯小店,所以去咗附近一間Cafe食嘢。😊😊首先我哋叫咗兩個晚餐set,頭盤係巴馬風乾火腿配蜜瓜。本身好怕火腿好鹹,但係今次呢隻啱啱好,配埋大大舊蜜瓜,真係好開胃😍😍😍餐湯唔係罐頭開出嚟嘅,而係好香好香濃嘅蕃茄味👍🏻👍🏻唔會好油膩,反而好開胃🧡🧡前菜我哋叫咗墨汁意粉,同 美式BBQ醬烤豬肋骨配薯條❤❤好怕燒到好乾好齊,但係呢一個配得啱啱好,好多汁之餘,而且仲保持肉汁鮮嫩👍🏻👍🏻配埋香脆薯條就冇得頂。最後,最驚喜係個甜品,我哋叫咗焦糖燉蛋。呢個燉蛋做到好多層好香滑嘅感覺,加上焦糖,簡直入口即溶,必須佳品🤤🤤🤤

首先我哋叫咗兩個晚餐set,