2023-02-21 13 views
二人套餐220蚊海南雞半隻配2碗油飯海南雞嫩滑冇骨, 去曬骨真係好方便啖啖肉 ,而且份量好多, 絕對夠兩個人食👍🏻兩碗無味精靚湯個湯一定要飲!推介!超級足料! 味道清甜而且飲得出無味精,就好似阿媽煲嘅湯一樣咁好飲👍🏻一份主菜主菜揀咗鹵水元蹄, 份量都幾多,而且非常入味,啲肉軟淋淋,好正🥰 食完覺得補充咗骨膠原,個人都靚啲🤭小食麻辣鳳爪, 一開頭見到寫住麻辣鳳爪,都驚會好辣 。好彩食落又唔算,而且又係去曬骨,啖啖肉,食落去好爽,酸酸辣辣咁好好食👍時菜靚姐畀咗啲靚生菜,爽脆好食👍🏻總結就係分量大,價錢抵,係性價比之選👍而且味道都好好,坐喺度見到好多人買外賣返屋企食 👍🏻其實呢個二人餐嘅份量絕對夠三個人食,另外就係個湯真係超級好飲👍🏻一定要嗌湯飲!
二人套餐220蚊

海南雞半隻配2碗油飯

兩碗無味精靚湯

一份主菜

小食

時菜
靚姐畀咗啲靚生菜,爽脆好食👍🏻