2023-01-26 973 views
年初五開工要食餐好嘅開個靚年,於是幫襯咗呢一間意大利餐廳,我哋一行三人每人叫一樣野share,佢d set lunch份量足食到好飽好滿足,我哋叫咗兩個意粉一個Pizza。先叫了Still Water皆因個樽真係好靚。第一款pasta就揀咗芝士茄子意大利豬肉腸配特大長通粉,個特大通粉咬口唔錯幾大牙,配埋佢個白汁真係唔錯,難得係唔會食咗感覺好滯,拌碟嘅芝士粉似乎係真係用芝士磨出嚟而唔係現成化學芝士粉,所以芝士味特別香。第二款pasta就揀咗青豆雜菌牛肝菌意大利豬肉腸d牛肝菌同埋雜菌又真係幾好食幾新鮮,配佢嘅蕃茄汁啲鮮味特別出。Pizza就揀咗意大利野豬辣肉腸雜菌薄餅,d野豬辣肉腸幾惹味,呢個Pizza真係好抵食,$108,仲包埋餐前小麵包、湯或沙律,再連埋杯餐飲,果然係豐富的午餐。餐前小麵包,仲有橄欖油同醋可以點。個跟餐沙律精彩到一個點,仲要好新鮮。包埋餐飲真係抵到無朋友。

餐前小麵包,仲有橄欖油同醋可以點。
個跟餐沙律精彩到一個點,仲要好新鮮。
包埋餐飲真係抵到無朋友。