2022-07-15 91 views
媽咪仲係健康值得行得 知佢鍾意食放題但佢食多啲先 今次就試下旺角嘅分店 地點好方便地鐵站行幾分鐘 全層都係大喜屋 有一邊係放熟食 飲品 另外嗰邊就係坐低食嘢一嚟就梗係要叫咗個刺身先, 三文魚超肥妹冇雪味好新鮮 我最鍾意嘅大赤蝦 好巨大蝦頭有好多蝦膏爆汁正 最欣賞佢嘅帶子 多數放題都冇乜名但係呢個超鮮甜 重叫咗幾次跟住要試下佢啲熟食 叫咗蝦球 冇諗到咁彈牙 每次嚟大喜屋都必點嘅 奶油蜆 每隻都脹卜卜 重叫咗兩次 仲竟然有龍躉食 有酒樓食嘅質素好有魚味好新鮮炸物方面有天婦羅 炸貓山王同埋炸鮮奶 炸榴槤皮薄餡靚好濃沃嘅榴槤味我鍾意嚟到甜品 欣賞佢哋竟然有tiramisu 雪糕都好多選擇 正!!

2022-07-05