2022-12-06 113 views
知到尼間鋪頭都有幾間分店,今日放咗工見到冇乜人排隊即刻嚟試吓,坐多一陣之後都見人龍,入到去環境都幾乾淨,同埋主要用粉紅色藍色既色調,坐得幾舒服,用QR code點餐都幾方便😝😝我地叫左拔絲山楂汁菠蘿咕嚕西班牙黑豚肉、拔道腩水門雞飯、每天精選養生燉湯+湖南土匪鮑魚雞煲+米飯、雪山紅豆冰,☺️☺️上菜速度都幾快,菠蘿咕嚕肉真係超級好食,冇骨之餘,食落去啖啖肉,隔離嘅菠蘿超級甜又多汁,水門雞飯除咗雞翼之外,雞肉都去晒骨,肉質仲好嫰滑,仲有埋秘製醬汁,真係好惹味,呢個餐仲有埋湯飲,都幾抵食,基本上見到每一枱客人都有叫燉湯,好奇心之下,我哋都試咗😋😋,今日既例湯係木瓜湯,咁啱今日嘅天氣又好乾燥,飲返就補一補,感覺都好足料,鮑魚雞煲都足足有三隻嘅鮑魚仔,雞件份量都好多,唔算話好辣,而且都會重口味,岩曬餸飯,個雪山紅豆冰都非常之好飲,有得揀少甜少冰,上面仲有好多cream,正!!見到隔離枱都有叫其他野食例如蔥油豬扒菠蘿包同瑞士汁炒牛河,睇落去都好吸引😍😍整體來講野食都非常之好食,坐低又舒服,店員服務都好好,都值得再嚟食多幾次😉😉

湖南土匪鮑魚雞煲
拔道腩水門雞飯72