2022-03-09 91 views
冇堂食就唯有叫外賣, 成日都好想食牛腩米,呢日估唔到俾我搵到呢間正野! 呢間樂園都有唔少分店, 而我食呢間既分店係係新都城既商場入面, 買個外個陣都見到有好多人等緊, 佢仲有D 生既配料可以俾人買番屋企打邊爐, 咁凍既天氣真係岩哂! 我叫左個崩沙牛腩米, 一個牛三寶河, 芥蘭, 脆骨皮, 野飲就凍檸茶同埋豆漿~ 叫外賣記住一定要分湯, 雖然分湯要加$1, 但因為D 粉都好爽湯, 番到屋企唔夠湯真係會唔過癮! 崩沙牛腩米真係冇叫錯, 雖然要$59, 但係D 牛腩真係好好食!!! 佢既牛三寶都好多料, 加辣椒油食夠哂過癮! 同埋估佢唔到竟然仲有脆骨皮, 普通炸魚皮叫得多, 脆骨皮係門鱔, 真係好少見, 同埋口感好得! 呢間粉麵店真係好得, 佢既湯底飲完一D口渴既感覺都冇! 一流! 下次要試下第2樣!