2023-05-20 83 views
估唔到呢一間蠔吧西餐廳,除咗有得食蠔之外仲有得食熱狗,而且佢嘅熱狗價錢性價比相當之高係下午茶嘅時候,我哋就可以用最平48蚊買到一個熱狗配小食同埋飲品我就叫咗一個地獄魔鬼辣熱狗(黑椒腸)($58)配招牌單骨雞翼同 Soda water而我朋友就叫左熱溶芝士松露熱狗(咖哩腸)($48),吉列紫薯餅同Soda Water✏️個人係非常之推介佢嘅黑松露熱狗,因為佢一間西餐廳,所以佢嘅松露質素係非常之好,好過一般嘅快餐店,所以你係可以用比較平嘅價錢,食到一個好好嘅松露熱狗,而腸仔嘅質感都好好✏️而佢嘅辣熱狗有恰到好處嘅辣,配埋佢好Juice嘅辣肉醬,所以味道都係好好✏️而佢嘅小食亦都好令人驚喜,估唔到佢嘅薯餅係紫薯,所以食落去有紫薯嘅甜香味,而雞翼都炸得好脆✏️如果堂食嘅話就會貴番啲,因為$48呢一個價係佢嘅外賣自取優惠嚟🥰