2019-07-24 516 views
食完飯梗係要去食埋甜品先叫圓滿。呢間舖因爲好細間,所以長期都要等位。好好彩唔洗等太耐就入得。夏天口乾想食d冰涼既野,於是叫左個牛奶綿綿冰,店員話今日有隱藏menu蜜瓜綿綿冰,綿綿冰都係牛奶只係士多啤梨會轉做蜜瓜,既然係咁就一於試下點知一黎到,嗯?綠色既?食落係蜜瓜味...好似同店員講既唔一樣wo...因為如果綿綿冰都係蜜瓜味我就未必會轉order。點都好啦,又唔係食唔落都唔打算叫舖頭換,但店員講錯信息都無黎交代聲就...😅轉左第2隻味事少,上枱時冰已經溶成咁事大,對比frd既抹茶冰:猶豫緊到底係咪食緊同一種冰😅😅😅溶溶地質感已經唔太好,成碗冰好彩有其他配料支撐下先未至於太失望,但問心果句係有後悔到轉蜜瓜味。不過又咁講,唔可以一竹篙打一船人,frd叫既抹茶綿綿冰同荔芋西米露我都有試,前者抹茶味夠濃、後者芋頭料好足。

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Last Night Supper)