2022-05-04 147 views
ଘ(੭ˊᵕˋ)੭ ੈ𝗠𝗰𝗖𝗮𝗳𝗲♡‧₊˚ʚɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚɞ 炎炎夏日來襲😍✨ 出咗新野「凍岩鹽焦糖燕麥咖啡☕」 同埋「新吞拿芝味焗扭扭粉🍝」我就同鐵腳好友嚟到尖沙咀Mccafe 買咗嚟試🔥見職員將吞拿魚芝士扭扭粉放入焗爐🗳哇~係即叫即整新鮮滾熱辣🔥✨岩鹽焦糖燕麥咖啡杯面有燕麥脆脆,想即場啜幾淡😋我哋去到旁邊嘅公園坐低享受夏天綠色嘅氣氛🌿草木特別茂盛,冬青樹的葉子油亮油亮的💐天氣咁熱~我哋即刻拎「凍岩鹽焦糖燕麥咖啡」解解熱🧊飲落啲唔會太甜,佢係用燕麥奶整😍🍃純植物製,而且脆脆燕麥加埋一齊好好飲!又有口感👍🏻可以嚟試下✨「新吞拿芝味焗扭扭粉🍝」解完熱就馬上打開呢個熱辣辣嘅扭扭粉✨焗嘅扭扭粉真係第一次食👋🏻一打開盒子,見到滿滿嘅芝士同新吞拿魚溶化係扭扭粉上❤️芝士係我最愛🙈見到我心都溶化埋🥰咩係新吞拿?▫️新吞拿(純植物吞拿魚)〰️含奧米加-3 ALA同深海魚中常見的奧米加3-DHA〰️含有膳食纖維及豐富蛋白質仲有好多益處添大家可以上網睇吓👍🏻話說呢個扭扭粉好出色😋係我食過最好味嘅扭扭粉🔥ʚɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚɞ ๑⃙⃘๑⃙⃘๑⃙⃘ ʚɞ
ଘ(੭ˊᵕˋ)੭ ੈ𝗠𝗰𝗖𝗮𝗳𝗲♡‧₊˚

炎炎夏日來襲😍✨
出咗新野「凍岩鹽焦糖燕麥咖啡☕」
同埋「新吞拿芝味焗扭扭粉🍝」

我就同鐵腳好友嚟到尖沙咀Mccafe 買咗嚟試🔥
見職員將吞拿魚芝士扭扭粉放入焗爐🗳
哇~係即叫即整新鮮滾熱辣🔥✨
岩鹽焦糖燕麥咖啡杯面有燕麥脆脆,想即場啜幾淡😋

我哋去到旁邊嘅公園坐低享受夏天綠色嘅氣氛🌿
草木特別茂盛,冬青樹的葉子油亮油亮的💐

天氣咁熱~我哋即刻拎「凍岩鹽焦糖燕麥咖啡」
解解熱🧊飲落啲唔會太甜,佢係用燕麥奶整😍
🍃純植物製,而且脆脆燕麥加埋一齊好好飲!
又有口感👍🏻可以嚟試下✨

「新吞拿芝味焗扭扭粉🍝」
解完熱就馬上打開呢個熱辣辣嘅扭扭粉✨
焗嘅扭扭粉真係第一次食👋🏻
一打開盒子,見到滿滿嘅芝士同新吞拿魚溶化係扭扭粉上❤️
芝士係我最愛🙈見到我心都溶化埋🥰
咩係新吞拿?

▫️新吞拿(純植物吞拿魚)
〰️含奧米加-3 ALA同深海魚中常見的奧米加3-DHA
〰️含有膳食纖維及豐富蛋白質