2020-06-14
我自己就幫襯過幾次了,呢間嘅熱狗腸仔>>>>>>市面上所有(頭盔:我個人感受😗)🌭️ 匈牙利辣味腸+薯條+飲品 $50叫咗呢個super combo,小食可揀薯條/薯餅,而單叫熱狗🌭️大約$33~ 呢間熱狗店賣比較傳統嘅熱狗🌭️ 有好多種唔同腸仔選擇,而且用上茄汁、芥末同酸瓜醬(可以叫混醬,推薦😙) 辣肉腸外皮少脆,肉汁豐富,真係同平時食嘅有分別,微微嘅辣味點綴不少☺️ 🍟 薯條即叫即炸,用上舊式快餐店嘅扭紋薯條,不錯😗 不過佢嘅茄汁味道有別平時食嘅,我就覺得平時的較好吃😙 如果要同大熱嘅齊柏林比較,我覺得各有各好~ 雖然德國熱狗嘅腸仔更勝一籌,但麵包就比較遜色🤨 (可能佢都知自己賣點,所以可以叫淨腸,我叫過都好好食🤤🤤)而齊柏林就以新意同樣樣平均取勝,打和super😙
🌭️ 匈牙利辣味腸+薯條+飲品 $50