2023-04-27 90 views
香港打邊爐選擇有好多,又食雞煲,又打邊爐任飲任食,我通常都會嚟呢間18樓雞煲火鍋專門店,旺角分店就喺創興廣場18樓,好易記😬一入咗點完就會問你雞煲辣度,我哋要咗小辣,雞煲好快就到。雞肉都好大舊 份量唔少,好多都係雞髀同埋雞翼 唔會話比哂雞胸肉👍🏻👍🏻火鍋配料方面有好多蔬菜可以喺出面自己拎,另外仲有少少青菜瓜類用QR CODE點菜。邊間任食火鍋有一個優點 就係有好幾款海鮮都係任食嘅 而且質素唔差。是日海鮮有大蜆,仲有新鮮海蝦 墨魚鬚 👍🏻👍🏻肉類有雞豬牛選擇,牛肉都有兩款 一款比較瘦,另外一款就肥瘦相間 任君選擇。另外仲有一啲熟食,佢嘅自家製炸蝦片同埋小酥肉都唔錯架😋 飲品類除咗有汽水果汁啤酒,仲有佢自家製嘅冷泡茶、冬瓜茶,冬瓜茶唔會太甜 好岩香港人口味。任飲任食兩個鐘時間好足 臨尾食埋個雪糕🍦大滿足💯
任飲任食兩個鐘時間好足 臨尾食埋個雪糕🍦大滿足💯