2018-10-03 56 views
愛妻like燒肉,銅鑼湾差不多所有日、韓式燒肉店都去過,昨天日又奉妻命吃燒肉,佢話有燒肉店新開一定要吃,所以奉命訂位啦喂!呢間店開電梯門比佢吓—跳,完全5似燒肉店似扒房,成個發晒光紅酒櫃棟系面前,行入去细细間一眼望晒,大家排排坐,幸好座位頗舒服,感觉幾特式,因为成晚有專人代燒,手指頭也不用動一下,這種西、日式燒肉店在銅鑼湾不多,算是另類,愛妻十分欣赏,因为店中有儲物櫃供放名貴包包和外套,可算是高檔服务質素,平心而論,幾好服务都要食物好先有得傾,愛妻是半个燒肉專家,讚到我都覺得這裡應該請佢做代言人,佢話未食过咁特别的燒肉店,可以有炭火燒澳洲和牛西冷,又有日本A5和牛汁燒不同牛部位,佢食到不亦樂乎,好彩今晚点了2人套餐,否则銀包—定一齊被烤干,不过,真系很特式的一間燒肉店,我也喜欢!
2018-10-02
  • 澳洲和牛