2021-06-06 426 views
雖然成日都話減肥,但係耐唔耐就會有一種衝動就係勁想食burger!!有人去咗灣仔搵朋友食lunch,朋友極力推薦呢一間MAD burger,佢本身都唔係一個咁鍾意食burger 嘅人,都咁極力推薦,應該真係有一定嘅質素!睇完個Menu,我都係決定食返original同埋加薯條 ~連皮粗薯條我真係無法抗拒🤤🤤除咗舊肉係佢哋自己做,而且係非常之juicy之外,個包真係做得好有心!雖然我唔知道佢係內貨定係點定係自己做(我估係內貨😛),但係佢嘅好食之處係佢會用牛油煎一煎,剪到嗰邊係香脆,咬落去脆口,真係好滿足,再加埋肉汁,真係冇得頂!我夠膽講佢係好食過連鎖嘅過江龍!大家一定要黎支持!

大家一定要黎支持!
2021-04-21
$120 (Lunch)