2023-06-15 312 views
最近試咗一間土耳其餐廳,真係好好味啊!我哋嗌咗燒烤雜錦同埋雞肉牛肉卷,啲肉夠嫩,燒得啱啱好,味道又香又濃郁,完全符合我對燒烤嘅期待!不過,最令我印象深刻嘅係佢哋嘅鹹乳酪。我平時唔太鍾意嗌乳酪,但係呢個鹹乳酪實在太好味啦!佢唔止係鹹,仲有一種特別嘅風味,又香又濃,我都唔知係用咗咩秘方做嘅,真係好開胃!個雞肉牛肉卷上枱嘅份量,有兩件加少少薯條,我心諗唔知夠唔夠食,使唔使再嗌其他嘢,食第一件嘅時都食到尾嘅時候,越食越慢,係好好食,唔想嘥嘅,所以點都想完成晒,但係越食越飽,最終竟然食唔晒。我都估唔到佢份量係咁足。整體而言係因為呢個份量太多,所以食唔晒。唔係唔好食食唔晒。我哋幾個都飽到,連本來想食既下午茶都食唔落。

2023-06-09
$80 (Lunch)
  • 雜錦拼盤
  • 鹹乳酪