2022-12-03 267 views
今日公司包場StageE睇戲,難得同事們可以一齊放工睇戲就選去附近的Goobne齊齊試食韓式燒雞,因為5:00pm前巳有人先到攞位點餐,所以六個人到齊試食物剛剛全部上枱慳返唔少時間,食物一上枱外型已經好吸引,最初仲擔心六盤咁大嘅食物我哋6個女士應該食唔晒,最後只食淨四件雞,厲害!1)地中海檸檬沙律-本人就係喜歡食柚子同橙,呢個沙律有齊呢兩款生果加上充足嘅沙律菜、蝦同埋杏仁片,真係好正好吸引,$128分量亦都合理,欣賞!👏2)蜜糖BBQ芝加哥Pizza,同一般食嘅Pizza唔同,唔似麵包皮,似係鬆餅包邊充滿芝士同餡料嘅Pizza,好特別真係必試🤩,一個八件3)因為有同事唔食辣,所以我哋要咗原味烤雞併蜜糖香滑烤雞,如果叫無骨有14件/有骨16件,呢盆烤雞真係超乎想像好食,皮香肉嫩👍🏻😋4)社內相親烤雞(甜辣)-有D似叉燒醬嘅甜味但冇乜辣味,本身雞嘅質素係ok但本人唔鍾意食甜,所以唔太有興趣5)韓式蛋卷-包住青瓜紅蘿蔔紫菜芝士同餐肉,都好好味!6)韓式炒牛肉粉絲都唔錯,至少有八種蔬菜同埋粉絲夠滑,不過韓式就係有少少甜,但係我可以接受。*跟雞上會配送酸蘿蔔同青瓜減低油膩感有部份侍應嘅態度特別熱
5)韓式蛋卷-包住青瓜紅蘿蔔紫菜芝士同餐肉,都好好味!
*跟雞上會配送酸蘿蔔同青瓜減低油膩感
有部份侍應嘅態度特別熱誠,唔錯唔錯六至六至八人一齊聚餐就最適合,因為烤雞pizza嘅份量都唔少。一定有下次再去試其他