2023-07-02 762 views
今日lunch嚟咗依間越南嘢食檬粉😋最近好耐都冇食過越南野了,一早上咗OpenRice睇食評發現公司附近原來都有越南野食,咁一預lunch 黎試試佢啦🤣見佢蕃茄蝦檬好多人都推介,本來想黎試一試,餐牌內我見到好多野食都係$100內就有交易,重要包嘢飲好抵。可惜我落單時發現已經冇晒蝦檬可以嗌,所以最後改咗食蟹檬,嘢食嘅賣相唔差有一隻蟹開半上,另外碗入面仲有啲扎肉啊蕃茄肉碎好足料。一黎先飲啖湯蕃茄味好濃好鮮,蟹肉食落都係ok嘅唔會話好梅咁樣樣。好好味呀😆餐廳唔係好大比較多四人枱,我一個人去到呢俾人安排咗係一張四人枱加咗個隔離版食。食完之後見餐廳出面都好多人排隊相信其他食物味道都一定嘅保證,下次嚟可能再試一試去其他嘢食啦☺️
今日lunch嚟咗依間越南嘢食檬粉😋
會安蕃茄蟹檬