2014-12-28 2286 views
Dec, 2014一早BOOK 左位, 所以一分鐘都唔洗等. 坐就真係唔會話坐得好舒服, 但試下D 食物先.1) Sashimi哩個Sashimi我想講真係整得幾似模似樣. 無論係外觀, 亦或口感都好似. 再點D 鼓油 + Wasabi, 我地三個都話好似. 哈~~~當然佢係扮, 口感不錯, 但味道一般般. 只係貪得意叫一碟o黎影下相. 2) 壽司又係扮得幾似架. 唔知真係以為自己食緊真壽司. 3) 菜煲哩個菜煲好食. 好味在佢個湯味道適中. 加埋d 茹, 菜一齊食, 清清地, 但我食唔停口. 4) 茄汁豬扒飯講到最好食, 成晚都非佢莫屬. 真係整得超似真o既"茄汁豬扒飯". 豬扒整得似. 蕃茄味又夠, 又有芝士一齊撈埋d 飯食. 好攪笑, 哩碟飯, 我地三個人搶住食. 最尾係唔夠食. 哈哈~~~我地仲係咁研究佢地點整個豬扒出o黎. 真係值得推薦!
Dec, 2014
一早BOOK 左位, 所以一分鐘都唔洗等.
坐就真係唔會話坐得好舒服, 但試下D 食物先.

1) Sashimi
哩個Sashimi我想講真係整得幾似模似樣.
無論係外觀, 亦或口感都好似.
Sashimi
2) 壽司
又係扮得幾似架. 唔知真係以為自己食緊真壽司
壽司
3) 菜煲
哩個菜煲好食. 好味在佢個湯味道適中.
加埋d 茹, 菜一齊食, 清清地, 但我食唔停口.
4) 茄汁豬扒飯
講到最好食, 成晚都非佢莫屬.
我地仲係咁研究佢地點整個豬扒出o黎.
真係值得推薦!
茄汁豬扒飯
$100 (Dinner)
茄汁豬扒飯