2006-09-24
第一次吃俄國菜阿某某話俄國最出名的係甚麼蕃茄煮牛翻遍整個menu , 邊有呢款哈哈, 囉爆心中打定底價錢不會低還未出糧, 還是嚐平一點菜色平或貴, 總是俄國菜嘛~~麵包,三款pancake, 雲吞, 意粉pancake 只係食到其中一款, 三文魚做餡, 不錯, 但試不到其他款式因為細到難以再細分雲吞細細粒, 一啖一粒豬肉, 都有10零廿粒, 可惜我還是喜歡港式雲吞意粉: 好味吖, 炸魚不錯, 白汁又不會太濃太杰, 煮得很好, 但如果份量大d 就好啦由於男仔大食, 未夠飽, 於是再叫貴價野三文魚批: 其實一早應詃叫呢個, 因為份量大, 又幾漏, 三文魚份量好多, 係個批底厚d唔知咩飯: 呢個就敗筆啦, 雖用靚靚的大兜裝住, 但味道實在一般其實仲有個肉, 但食完都諗唔起係咩, XDDD飲埋幾支果汁食完就去冰冰涷涷的酒窖其實只是一個大雪櫃比你感受下於零下攝氏幾度飲酒是如何可以以暖身當然另收費用啦當晚仲有侍應唱歌跳舞邀請埋食客一齊跳(我地都有份~~ ^ ^)簡單舞步, 嘻嘻哈哈, 不亦樂乎跳完仲會請飲一杯細細地的vodka侍應好有禮貌之餘, 又會同客講笑但最好唔好連水都另外收錢lor
阿某某話俄國最出名的係甚麼蕃茄煮牛
翻遍整個menu , 邊有呢款
哈哈, 囉爆
心中打定底
價錢不會低
還未出糧, 還是嚐平一點菜色
平或貴, 總是俄國菜嘛~~
麵包,三款pancake, 雲吞, 意粉
由於男仔大食, 未夠飽, 於是再叫貴價野
其實仲有個肉, 但食完都諗唔起係咩, XDDD
飲埋幾支果汁
食完就去冰冰涷涷的酒窖
其實只是一個大雪櫃
比你感受下於零下攝氏幾度
飲酒是如何可以以暖身
當然另收費用啦
當晚仲有侍應唱歌跳舞
邀請埋食客一齊跳(我地都有份~~ ^ ^)
簡單舞步, 嘻嘻哈哈, 不亦樂乎
跳完仲會請飲一杯細細地的vodka
侍應好有禮貌之餘, 又會同客講笑
但最好唔好連水都另外收錢lor