2023-09-07 798 views
搬左嚟九龍灣成年,原本第一次嚟食係想食對上果間放題,點知執左。後來一路留意住e間鋪的裝修和開張日子。終於等到開張,我同老婆order左個燒魚套餐,講真,兩個人真係食唔哂,所以我就建議整返個二人套餐啦🤭🤭🤭講到味道,我同老婆都覺得正,好食,魚湯夠魚味👍。直到下一次,我同屋企人今次就order左個雞煲,雞夠滑,味道剛剛好,值得一贊燒烤姐姐(原來我家姐識),姐姐真係好有心燒好食,所以到現在,我們見到面都會有講有笑😊,成日幫我落order果個四眼妹妹同四眼哥哥,佢地都好好,好熱心🤟。又到另一晚食小菜,我好記得廚師的肥仔哥炒的手撒包菜呀,好食到見到肥仔哥問係咪佢炒,嚇到肥仔哥以為我係投訴佢🤣🤣最終結論:我覺得做飲食最緊要有心,因為我都係由大酒店做起,做到現在,我都係選擇做大酒店,原因係我對食有要求。所以無論廚師又好,樓面又好,甚至老闆又好,只要堅持自己的出品,我相信會有好的回報。加油 !!!
後來一路留意住e間鋪的裝修和開張日子。

2023-09-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 手撕包菜,燒魚,雞煲,燒茄子